10 éves az ULE

Tíz éves az Utcáról Lakásba! Egyesület! Ami nem változott az elmúlt évtizedben, az az, hogy töretlenül hiszünk benne: mindenkinek kell egy hely, amit otthonnak hívhat, mert a biztos lakhatás nem csak emberi jog, de a társadalmi részvétel és a személyes jóllét egyetlen lehetséges alapja is. 

Munkánkra indulásunk óta egyre nagyobb szükség van, így egyre nehezebb társadalmi környezetben, de egyre többet dolgozunk ezért. Bérlőink száma az indulás óta kettőről száz fölé nőtt tavalyra, mellettük pedig többszáz embernek tudunk albérlettámogatást adni, és többezren olvassák híreinket, és egyre több önkormányzatnál dolgozzák fel szakmai anyagainkat saját munkánkkal, és a hazai a lakhatási szegénységgel kapcsolatban. Ismerjétek meg az ULE-történetét, gyertek el születésnapi eseményeinkre, ahol kollégáinkkal és bérlőinkkel is találkozhattok, és maradjatok velünk a következő évtizedre is.

Az Utcáról Lakásba! Egyesület ismét művészeti árverést szervez, ezúttal soron kívül, a szervezet tizedik születésnapja alkalmából. Így idén egyszerre mutatjuk be a tavaszi Otthonmesék és Könyvhajlék aukciók anyagait.

Az Otthonmesék alkotásaira lehet licitálni április 12. és május 12. közt.

A Könyvhajlék aukciót élőben rendezzük meg a Fugában, május 13-án este 19 órakor
FUGA Kortárs Építészeti Központban (1052 Budapest, Petőfi Sándor utca 5.)