Az aukció menete

A Könyvhajlék árverésen való vásárlással ismert magyar művészek által felajánlott értékes alkotásokat és emléktárgyakat vásárolhatsz, a befizetett összeggel pedig hozzájárulhatsz, hogy minél több embernek legyen otthona. Az online aukció április 25. reggel 8 órától május 15-én 22 óráig tart.

Regisztráció

A licitálás itt, az aukcio.utcarollakasba.hu/ oldalon történik. A licitáláshoz regisztrálnod kell az oldalon. A regisztrációnál érvényes e-mail címet kell megadnod, amire egy ellenőrző e-mailt küld a rendszer. (Ha nem kapod meg néhány percen belül az e-mailt, ellenőrizd a Spam/Kéretlen levelek mappát is.)

Licitálás

Licitálni a regisztráció után tudsz. Válaszd ki a számodra szimpatikus tárgyat, és add meg az összeget, amennyiért megvásárolnád. A licitlépcső 5000 Ft, azaz minimum ennyivel kell az aktuális ajánlatot meghalladnod, hogy licitálhass az alkotásra. Az ajánlattételed vásárlási szándéknyilatkozatnak számít. A legmagasabb ajánlatot tevőnek nyílik lehetősége megvásárolni az alkotásokat, és ezzel támogatni az Utcáról Lakásba! Egyesületet. Ha az aukció lezárása előtti 5 percben licitál valaki, akkor az adott tétel esetében meghosszabbodik a licitálási idő 5 perccel, így, ha két lelkes licitáló is akad, a végén még le tudják játszani a “záró meccset”. Ha a licitet elveszíted, de támogatnád az otthonteremtő munkát, akkor azt megteheted az ULE weboldalán feltüntetett módokon: https://utcarollakasba.hu/otthonokat-teremtunk/

Megvásárolt tárgyak átvétele

Az alkotások átvételére postai úton, csomagküldő szolgáltatással vagy a járványhelyzet függvényében személyesen lesz alkalom. A szállítási díjat minden esetben az Utcáról Lakásba! Egyesület fizeti. Ehhez kérünk, hogy a fizetés lebonyolítására május 18-ig keríts sort. E-mailben tájékoztatunk minden nyertest ennek menetéről.

Ha kérdésed van a szervezőkkel, az alkotásokkal, az egyesület munkájával, vagy az árveréssel kapcsolatban, keress minket bátran az info@utcarollakasba.hu e-mail címen!

Köszönjük az érdeklődésedet, jó licitálást kíván a Könyvhajlék Aukció minden közreműködője!