Az aukció menete

A Könyvhajlék árverésen való vásárlással ismert magyar művészek által felajánlott értékes tárgyakat vásárolhatsz, a befizetett összeggel pedig hozzájárulhatsz, hogy minél több embernek legyen otthona. Az online aukció június 1-én 19 órától június 30-án éjfélig tart.

Regisztráció
A licitálás itt, az aukcio.utcarollakasba.hu/konyvhajlek oldalon történik. A licitáláshoz regisztrálnod kell az oldalon. A regisztrációnál érvényes e-mail címet kell megadnod, amire egy ellenőrző e-mailt küld a rendszer. (Ha nem kapod meg néhány percen belül az e-mailt, ellenőrizd a Spam/Kéretlen levelek mappát is.

Licitálás
Licitálni a regisztráció után tudsz. Válaszd ki a számodra szimpatikus tárgyat, és add meg az összeget, amennyiért megvásárolnád. Az ajánlattételed vásárlási szándéknyilatkozatnak számít. A legmagasabb ajánlatot tevőnek nyílik lehetősége megvásárolni az alkotásokat, és ezzel támogatni az Utcáról Lakásba! Egyesületet. Ha a licitet elveszíted, de támogatnád az otthonteremtő munkát, akkor azt megteheted az ULE weboldalán feltüntetett módokon: https://utcarollakasba.hu/tamogass/

Megvásárolt tárgyak átvétele
Az alkotások átvételére postai úton, csomagküldő szolgáltatással vagy a járványhelyzet függvényében személyesen lesz alkalom. A szállítási díjat minden esetben az Utcáról Lakásba! Egyesület fizeti. Ehhez kérünk, hogy a fizetés lebonyolítására július 10-ig keríts sort. E-mailben tájékoztatunk minden nyertest ennek menetéről.

Ha kérdésed van az Egyesület munkájával, vagy az árveréssel kapcsolatban, keress minket bátran az info@utcarollakasba.hu e-mail címen!

Köszönjük az érdeklődésedet, jó licitálást kíván a Könyvhajlék minden közreműködője!